Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
619 Postów
Wyjadacz
marzenie super i zloty

a sukienkeczka piekna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej kochane
Znalazlam fajna stronke na ktorej mozna "stworzyc" wlasnego misia dla dziecka ktory bedzie mu opowiadal baje i mowil do niego to co wybierzemy z listy albo sami napiszemy hihi
Ja wlasnei zamowilam,calosc wyniosla mnie 226 zl - ale cena moze byc rozna w zaleznosci od tego ile bajerow zamowimy.Podaje link:
www.misiomat.pl/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Daris fajny ten misiomat ale skad wiadomo ile zaplacisz?Ja stworzylam misia ale mnie nie podliczyli wiec nie wiem czy go zamowic bo nie znam ceny Liczy sie cena misia+dodatki?Jak tak to ile kosztuje mis bo ceny dodatkow sa podane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Kochana zaczynamy od tego ze po lewej naciskamy "stworz misia w czterech prostych krokach" albo na dole " stworz misia" i pozniej nam sie misio pojawia ktorego ubieramy i wybieramy napis aa najpierw piszemy imie swojego dzidziusia a jak juz mamy to naciskamy nastepny krok czyli wyglad na gorze ekranu i tak dalej i tak dalej Na wszystko musimy klikac i tym sposobem po lewej pokazuje nam sie laczna kwota kiedy dojdziemy juz do ostatniej pozycji. Mis sam w sobie kosztuje 149zl plus to co sami sobie dodamy pokonujac kolejne kroczki Lewa strona na ekranie zawsze wskazuje aktualna cene
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Ale to świetne muszę to mojemu mężulkowi pokazać i pewnie jutro będziemy tworzyć razem i zamawiać

tam z boku liczy wszystko razem... sam miś 149zł a koszt dostawy pocztą 12zł kurierem 21zł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dodam ze mis ma 512MB pamieci i po dostaniu misia do domku mozemy tez same nagrac plik mp3 z jakas baja albo kolysanka albo swoj glos mowiacy dobranoc dzieki polaczeniu przez usb z komputerem-wiec super sprawa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
wera1517,sliczny cukiereczek Tylko schrupac Sukienka bomba,tatus ma gust
lady_dosia,to ja w takim razie skorzystam z Waszegi sposobu i kupie ta ciastoline,hi,hi Dziekuje za podpowiedz Bo ten odcisk to ja kupilam ale wyladowal w koszu. Julka sie poplakala i tyle z tego wyszlo. Jakas twarda ta glinka byla.
marzenie,zamowie sobie takie jak Twoje. Stopka Oliego super wyszla
daris, Ty to masz nosa do fajnych stronek Mis swietny. Wyszlo mi podobna cena do Twojej,hi,hi Co do rejsu,to ja bym z checia poplynela. Ale moj mezon to juz nie. Prom dla niego to zlo wcielone. Niestety....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
daris mis rewelacyjny tez zamówie spuznieni 3 ja jeżdze na zakupy do Szwecji nawet w piątek byłam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dziewczyny jak wasze maluszki zdrowe ? bo my od 2 dni walczymy z katarkiem i gorączką moze dziś bedzie lepiej dry: bo jesli nie bedzie lepiej to niestety nie bedzie mnie w środe u Daris a bardzo bym sie chciała z wami spotkać mamuśki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
W centrum handlowym na Forusie tez jest taki sklep, co sie robi misia, ubiera, mis potem dostaje cos w stylu aktu urodzenia Sklep nazywa sie Build a Bear czy jakos tak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok